RODINA VAŘÍ SPOLU

Vaření nejen pro mého syna a dcery

Játra vepřová na cibulce

Játra vepřová na cibulce
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Vytisknout recept
Přidat na nákupní seznam
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Porce
4 porce
Porce
4 porce
Játra vepřová na cibulce
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Vytisknout recept
Přidat na nákupní seznam
This recipe is in your Shopping List
Add to Meal Plan:
This recipe has been added to your Meal Plan
Porce
4 porce
Porce
4 porce
Suroviny
Porce: porce
Pokyny
  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Játra omyjeme, zbavíme žilek a blány a nakrájíme na nudličky, nebo kostky.
  2. Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku do středně hněda, přidáme játra, pepř a necháme krátce osmahnout. Nesolit!
  3. Přidáme polovinu dávky vody a pozvolna dusíme. Ze zbylé vody a mouky připravíme základ pro zahuštění. Nesolit!
  4. Když jsou játra hotová, poznáme tak, že po vyjmutí kousku je rozřízneme a již nepouští krev, omáčku zahustíme a krátce dovaříme. Cca 5 minut. Podle chuti osolíme.
Poznámky k receptu

Podáváme s knedlíkem, rýží, bramborem nebo bramborovou kaší.

Sdílet tento recept